L’ESCOLA DE TRAIL

Des de l’escola de Trail Deporunners ens proposem difondre el trail running arreu de la comarca del Garraf. Ajudant a iniciar i desenvolupar a infants en aquest món.

La voluntat de l’Escola de Trail és el treball en la vessant esportiva, utilitzant aquesta activitat concreta com a base i fil conductor per a poder treballar una sèrie d’objectius paral·lels pensant en un desenvolupament molt més global dels participants.

Primer formarem persones, seguidament esportistes i per últim, en farem corredors de muntanya, però sempre tenint la diversió per bandera.

23722377_537749796565220_8595664758556809435_n.jpg

EXTRAESCOLARS DE TRAIL (4 – 11 anys)

Què oferim?

Per a nenes i nens d’entre 4 i 11 anys, oferim l’activitat extraescolar de TRAIL I ORIENTACIÓ 1 dia a la setmana, dimarts de 17h a 18h, des d’octubre fins al juny (seguint el calendari escolar) a l’Escola Cossetània de Vilanova.

Què farem durant l’extraescolar?

JUGAR!

Perquè jugar implica divertir-se i descobrir.

Descobrir?

El joc motiva als nens. Els torna actius en el seu aprenentatge. No esperaran que algú els ensenyi quina és la millor manera per córrer, la millor manera per fer una baixada, etc. Sinó que n’aprendran pel seu compte.

Què aprendrem?

Aprendrem a competir, a guanyar i a perdre, a respectar el rival, a no fer trampes, a treballar en equip, etc. En definitiva, aprendran a ser millors persones.

Aprendrem que l’esport és diversió.

Per altra banda, la millor manera per desenvolupar físicament als nens/es durant aquesta edat, també passa per el Joc. Jugant, aprendran els fonaments del moviment.. Aprendran a fer servir el seu cos inconscientment i, mica en mica, aniran refinant els seus patrons de moviment per ser més hàbils, àgils i eficients.

L’ESCOLA DE TRAIL DE DEPORUNNERS TAMBÉ PROGRAMARÀ ACTIVITATS DE CAP DE SETMANA!

+ info a cedeporunners@gmail.com o al 669815244

SAMARRETA NEN